WiFi by Thomas

Met WiFi by Thomas beschik je over een super stabiel en eenvoudig uitbreidbaar draadloos netwerk. Hierdoor zijn je apparaten altijd met het snelste toegangspunt verbonden en verlies je geen signaal als je met je smartphone van je werkplek naar buiten loopt.

Daarnaast monitoren we alle WiFi-toegangspunten daarbij realtime en kunnen zo eventuele problemen al snel signaleren. Heb je toch een storing, dan sporen wij deze eenvoudig op en zorgen voor een snelle oplossing. Reageert een toegangspunt om wat voor reden dan ook niet meer, dan zorgen wij voor directe vervanging. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het WiFi-signaal.

Bel mij terug

Razendsnelle WiFi met groot bereik

Real-time monitoring

Erkend installateur Ubiquiti

Zorgeloos

Niets is zo vervelend als ‘geen wifi’ of slecht bereik. Met WiFi by Thomas hoef jij je geen zorgen meer te maken over de wifi. Wij realiseren wifi oplossingen die geschikt zijn voor zowel indoor als outdoor. Waarbij je altijd voorzien bent van een stabiele verbinding en een zo optimaal mogelijk signaal en bereik.

Maak een afspraak!

Benieuwd wat ICT by Thomas voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzenden