Helemaal in de wolken met Microsoft 365

Met Microsoft 365 haal je een complete IT-oplossing in huis voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

Je krijgt niet alleen toegang tot de laatste versies van de bekende Office-programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar door belangrijke onderdelen zoals e-mail en bestandsopslag – waar je vroeger vaak een eigen server op kantoor voor nodig had – in de Microsoft-cloud onder te brengen creëer je een veilige en flexibele oplossing waarmee je bespaart op de kosten voor een eigen server, onderhoud en beveiliging.

Je kunt bij ons terecht met alle vraagstukken rondom Microsoft 365. Zoals de aanvraag, configuratie en beveiliging maar ook voor de overstap, begeleiding en het gebruikersbeheer kun je bij ons terecht.

Abonnementen

Het aanbod aan Microsoft 365-licenties is groot en dat kan het maken van de juiste keuze – zonder teveel te betalen – beïnvloeden. We helpen je daarom graag bij het maken van de juiste keuze voor een Microsoft 365-abonnement.

Bij ons staat de klant écht voorop. Daarom zijn alle abonnementen die via ons lopen altijd maandelijks opzegbaar. Maar je hebt natuurlijk wel de mogelijkheid om een jaarfactuur te ontvangen.

Maak afspraak