Volledig IT beheer door ICT by Thomas

Als bedrijf wil je dat alles op het gebied van IT zo goed mogelijk geregeld is. Of je meer nu meer data in de Cloud wilt, goed werkende WiFi of een veilig back-up systeem. Ieder bedrijf vraagt om een betrouwbare IT-infrastructuur. Niets zo vervelend als ‘geen wifi’ of een netwerk ‘dat er weer uit ligt’.

ICT by Thomas zorgt ervoor dat jouw bedrijf een IT-afdeling heeft waarmee je altijd een up-to-date systeem hebt. Zo controleren wij op vaste momenten, houden wij real-time jouw systeem in de gaten, bieden wij hulp op afstand en gebruikersondersteuning. Is er iets aan de hand op IT-gebied? Dan sporen wij het probleem op en zorgen dat het snel opgelost wordt. Zo hoef jij niet meer opzoek naar de oorzaak van het probleem en kan je door met het werk.

Bel mij terug

Maatwerk

Wij luisteren naar de wensen van het bedrijf en geven vervolgens het beste maatwerkadvies. Door vaste controle momenten zorgen wij voor een goede IT-omgeving die zorgt voor rust op iedere afdeling.

Consultancy

Met consultancy by Thomas haal jij de externe ICT-afdeling in huis.  Daarmee ben je altijd voorzien van een betrouwbare IT-infrastructuur. Wij controleren je systemen op vaste momenten, houden real-time jouw systeem in de gaten, bieden hulp op afstand en ondersteunen wij de gebruikers.

Maak een afspraak!

Benieuwd wat ICT by Thomas voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzenden